Data Privacy Verklaring

Bloomfeld BV doet er alles aan om uw persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt te beschermen. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om u te informeren hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken en het aan u over te laten hoe deze gegevens worden gebruikt.

We raden u aan deze privacyverklaring grondig te lezen.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle informatie die wordt verzameld en gebruikt door Bloomfeld BV. Dit geldt ook voor de informatie op deze internetpagina of op een van de andere internetpagina’s van Bloomfeld BV en offline gegevensverzamelingen voor commercieel gebruik, die door ons worden beheerd.

U kunt uw gegevens op verschillende manieren online publiceren, bijvoorbeeld door een afspraak te maken, meer informatie aan te vragen of door een jurk online te bestellen.

De beslissing om een ​​afspraak te maken is uw eigen vrije keuze. U ontvangt geen informatie die u niet expliciet heeft gevraagd en u ontvangt geen commerciële nieuwsbrieven.

Bloomfeld BV zal alleen persoonlijke gegevens vrijgeven als de wet ons daartoe verplicht. Wij verkopen geen gegevens of geven uw persoonlijke gegevens door aan derden, behalve wanneer hiervoor toestemming is gegeven.

Bloomfeld BV deelt geen persoonlijke informatie (zoals persoonlijke of creditcard-informatie) met andere partijen als dat niet nodig is voor het proces van uw bestelling, het proces van onze facturen of het vermijden van fraude.

Voor sommige delen zijn onze internetpagina’s gekoppeld aan andere pagina’s. U dient de gegevens-privacyverklaringen van deze internetpagina’s grondig te lezen; ze kunnen verschillen van onze privacyverklaring.

Wanneer u onze internetpagina’s bezoekt om informatie op te vragen, te lezen of te downloaden, is een aantal ‘informatie’ zoals de domeinnaam en de host-computer van waaruit u internet invoert, het IP-adres (internetprotocol) van de computer die u gebruikt, de datum en de tijd op het moment dat u onze internetpagina’s gebruikt en het internetadres van de pagina waarvan u rechtstreeks bent gelinkt, worden opgeslagen.

Met behulp van deze informatie meten we het verkeer op onze internetpagina’s, op deze manier kunnen we onze internetpagina’s verbeteren.

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid bij het beveiligen van de gegevens die u ons hebt toevertrouwd. Onze provider gebruikt verschillende beveiligingsmiddelen om uw gegevens te beveiligen, waaronder beveiligde servers, firewalls en coderingen van financiële gegevens.

Zodra u ons eenmaal uw persoonlijke informatie hebt gegeven, hebt u toegang tot deze informatie, zodat u deze kunt wijzigen of verwijderen.

De internetpagina’s van Bloomfeld zijn de volgende:

www.bloomfeld.nl

www.bloomfeld.com