Berta Bridal

Gecreëerd in Israel

lko

Over Berta

De enige ontwerper van het modehuis is Berta Balilti, een afgestudeerde van Shenkar College of design. Berta richtte haar eigen merk op in 2004.

Berta heeft een avant-garde ontwerpstijl, een die altijd de barrières en grenzen van de moderne wereld van modeontwerp test. Haar stijl van design staat bekend om de gedurfde, sexy en een moderne pasvorm die vintage materialen en retro-stijlen bevat. Afgezien van de ontwerpen van alle collecties in het modehuis, houdt Berta tot op de dag van vandaag toezicht op de volledige productieprocessen in haar studio. Een studio met meer dan 70 retailers over de hele wereld.

Nadat ze zelfs de meest ervaren mode-editors en bloggers wist te verrassen met haar artistieke benadering van high-end mode. Groeide Berta snel uit tot een ster in de modewereld. Haar collecties worden beschouwd als een van de meest hoopvol en geprezen collectie in de modewereld.

Volgens ELLE en VOGUE wordt Berta vandaag de dag beschouwd als een van ’s werelds topontwerpers voor avond- en bruidskleding.