Gecreëerd in Spanje

Over YolanCris

Yolan Cris is een modehuis gevestigd in Barcelona en gespecialiseerd in haute couture trouwjurken en avondkleding. Opgericht in 2005 door twee zussen, Yolanda (1978) en Cristina (1979). Ze zijn momenteel creatieve directeurs van het merk en de ziel van Yolan Cris.

De interesse van Yolanda en Cristina in de haute couture- en bruidsmodewereld hebben zij geërfd van hun moeder. Zij was pionier in de bruidswereld, leerde hen sinds ze kinderen waren het perfecte gedane werk en hoe ze de magische wereld van trouwjurken konden voelen.

In 2005 besloten beide zussen hun droom te laten uitkomen door hun merk te creëren dat zich richtte op natuurlijke en authentieke vrouwen. Sindsdien slaagde Yolan Cris erin zichzelf op te trekken als een aanbevolen merk in de sector met een toenemende nationale en internationale uitbreiding. In 2006 presenteerden ze hun eerste collectie in Pasarela Gaudi Novias, tijdens de Barcelona Bridal Week, tegenwoordig worden ze erkend als een toonaangevend merk in trouwjurken en avondkleding wereldwijd.